Twitter account verwijderen

Twitter account verwijderen Heb je een Twitter account en wil je deze graag verwijderen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Volg onderstaande stappen om van je Twitter account af te komen of gebruik de directe link door hier te klikken. Als je Twitter account eenmaal verwijderd is, is er geen mogelijkheid om deze terug te krijgen.

Stap 1. Inloggen
Ga naar de website van Twitter en log in met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Ben je deze gegevens kwijt? Kijk dan hier.

Stap 2. Account verwijderenTwitter instellingen
Ga in het menu bovenaan via de profielknop naar instellingen zoals op de afbeelding hieronder is aangegeven.

Je komt op de pagina met accountgegevens. Scroll helemaal naar beneden totdat “Mijn account deactiveren” in beeld komt. Klik deze link aan.

 

Je krijgt nu onderstaande mededeling te zien. Lees deze mededeling even rustig door en klik vervolgens op de knop @Jouw_gebruikersnaam deactiveren. Je account is nu nog niet helemaal verwijderd. Je hebt nog 30 dagen de mogelijkheid om je account te heractiveren door in te loggen.

Twitter account verwijderen

Als je hierop geklikt hebt moet je je wachtwoord nogmaals invoeren en op de knop Account deactiveren klikken.

Het kan zijn dat zoekmachines zoals Google nog links naar jouw Twitter-account hebben staan in hun zoekresultaten. Deze zullen in de loop der tijd verdwijnen.