Photobucket account verwijderen

Photobucket account verwijderenHet verwijderen van je Photobucket account is mogelijk door enkele eenvoudige stappen te volgen. Let op: als je je Photobucket account verwijderd dan worden je foto’s, video’s en alle andere gegevens van je account permanent verwijderd en kunnen niet worden hersteld!

Stap 1. Inloggen
Ga naar de website van Photobucket en log daar in met je gegevens. Ben je je gebruikersnaam of wachtwoorden vergeten? Probeer deze dan eerst terug te krijgen, dat kan je hier doen.

Stap 2. Account verwijderen Photobucket User Settings
Ga bovenin de menubalk naar User Settings zoals op de afbeelding rechts is weergegeven. Je komt nu op de pagina waar je je gebruikersinstellingen terug kan vinden. Klik op het tab Account. Scroll helemaal naar bedenĀ en kies vervolgens voor de optie Delete this account.

Photobucket account status

Als je hierop geklikt hebt dan krijg je onderstaande melding. Er staat aangegeven welke gevolgen het verwijderen van je account heeft. Geef een reden op, licht deze eventueel toe en versleep het pijltje naar rechts. Klik ten slotte op Delete My Account.

Photobucket delete my account

Je zult onderstaande melding in beeld zien. Na 48 uur zal je account dan verwijderd worden.

Photobucket account verwijderd