ImageShack account verwijderen

ImageShack account verwijderen Een ImageShack account is zeer eenvoudig te verwijderen. Bij het verwijderen van je ImageShack account verwijder je direct alle foto’s die je op dat account hebt staan. Dit betekent niet automatisch dat de foto’s ook direct compleet verwijderd zijn van het internet. Het is mogelijk dat mensen je foto’s nog kunnen bekijken doordat ze gecached zijn.

 

Stap 1. InloggenMy Images Preferences
Ga naar de website van ImageShack en log in met jouw gegevens. Ben je je wachtwoord vergeten? Probeer deze dan hier terug te krijgen.

Stap 2. Account verwijderen
Ga in het menu bovenaan via ‘My Images’ naar ‘Preferences’. Je komt nu op de pagina waar je accountinstellingen kan wijzigen. Scroll helemaal naar beneden totdat je het kopje ‘Delete Account’ ziet staan zoals op de afbeelding hieronder. Klik op [Delete]. Je krijgt een pop-up met daarin de vraag: ‘Are you sure you want to delete your account?’. Klik op [Ok] en je bent klaar!

Verwijder ImageShack account

Achtergrondinformatie

  • Het is niet mogelijk om je verwijderde account terug te krijgen. Wel is het mogelijk om je met hetzelfde e-mail adres en gebruikersnaam opnieuw te registreren zolang deze nog beschikbaar zijn