Flickr account verwijderen

Flickr account verwijderenEen Flickr account is te verwijderen in een aantal eenvoudige stappen. Gebruik hiervoor deze link of volg onderstaande stappen. Bij het verwijderen van je Flickr account worden alle foto’s en video’s die je op dat account hebt staan verwijderd. Daarnaast is het niet mogelijk om een nieuw account te registreren onder dezelfde naam nadat je je account verwijderd hebt. Het is ook niet mogelijk je account terug te krijgen.

Stap 1. Inloggen
Klik hier en log in met je gegevens. Je krijgt een waarschuwing te zien waarin de consequenties beschreven staan die gepaard gaan met het verwijderen van je account. Lees deze goed door en klik vervolgens onderaan op OK – NEXT.

Stap 2. Account verwijderen
Bevestig je wachtwoord door deze opnieuw in te vullen zodra daar om wordt gevraagd. Je moet daarna bevestigen dat je begrijpt dat ook alle foto’s en video’s op je account worden verwijderd. Klik vervolgens onderaan op Delete My Account.

Delete mijn Flickr account

Je krijgt nu een melding dat je account succesvol is verwijderd.

Flickr account verwijderd