Parship account verwijderen

Parship account verwijderen

In deze verwijderhandleiding wordt uitgelegd hoe je je Parship account kunt verwijderen. Het verwijderen van je Parship account is zeer eenvoudig en te realiseren in enkele stappen. Heb je een Prenium-lidmaatschap? Op de website van Parship is te vinden hoe je dit lidmaatschap opzegt. Dit kan door een bericht te sturen via hun contactformulier maar ook telefonisch of per e-mail.

Stap 1. Inloggen op Parship
Ga naar de website van Parship en log in met je gebruikelijke gegevens. Ben je je wachtwoord vergeten? Haal deze hier dan eerst terug.

Parship account verwijderen - Mijn ParshipStap 2. Mijn Parship
Ga vervolgens naar Mijn Parship zoals in op de afbeelding rechts is weergegeven. Je komt vervolgens op de pagina waar je allerlei instellingen kan veranderen die betrekking hebben tot je profiel. Kies op deze pagina voor Gegevens & instellingen zoals op onderstaande afbeelding is weergegeven.

Parship account verwijderen - Gegevens en Instellingen

Stap 3. Parship account verwijderen
Op de pagina waar je nu bent staat achter het kopje Profielstatus: “Klik hier om uw profiel definitief te verwijderen”. Klik op de link (stap 3). Nadat je dat gedaan hebt verschijnt onderstaande pagina waar je nogmaals je wachtwoord moet invullen.

Parship account verwijderen - Profiel verwijderen

Ten slotte krijg je de melding dat je profiel definitief verwijderd is. Ook heb je nog de mogelijkheid om Parship een reden te geven van je vertrek.