e-Matching account verwijderen

e-Matching account verwijderen In deze verwijderhandleiding wordt uitgelegd hoe je je e-Matching account/profiel verwijdert. Het verwijderen van je e-Matching account/profiel is zeer eenvoudig. Zorg dat je ingelogd bent op e-Matching en volg deze link. Kom je er niet uit? Volg dan onderstaande stappen. Bij het verwijderen van je account zullen alle daarbij behorende gegevens verwijderd worden. Het is niet mogelijk deze naderhand terug te krijgen.

Stap 1. Inloggen op e-Matching
Ga naar de website van e-Matching en log in met je gebruikelijke gegevens. Ben je je wachtwoord vergeten? Haal deze dan eerst terug, dat kan hier.

Stap 2. Mijn e-Matching profiel
Ga, zodra je bent ingelogd, naar mijn profiel in het menu bovenaan. Op onderstaande afbeelding is deze optie oranje gemarkeerd.

e-Matching account verwijderen - Mijn profiel

Stap 3. Uitschrijven
Op de pagina waar je bent beland staat onderaan de optie Uitschrijven. Klik deze aan.

e-Matching account verwijderen - Uitschrijven

Stap 4. Reden opgeven
Bevestig dat je je account/profiel wil verwijderen door deze optie aan te vinken en geef een reden op voor het opzeggen.

e-Matching account verwijderen - Reden opgeven

Zodra je op uitschrijven hebt geklikt krijg je een bevestiging te zien dat je account definitief verwijderd is. Deze bevestiging zal je ook per mail krijgen.