Instagram account verwijderen

Instagram account verwijderen In deze handleiding wordt uitgelegd hoe je je Instagram account kan verwijderen. Je kunt dat ook doen door deze link te volgen. Kom je er niet uit? Volg dan onderstaande stappen.

Stap 1. Inloggen
Ga naar de website van Instagram en meld je aan met je gebruikelijke gegevens. Lukt het niet om in te loggen? Haal dan hier eerst je wachtwoord terug.

Stap 2. Profiel Instagram profiel bewerken
Ga in het menu bovenaan via je gebruikersnaam naar Profiel bewerken zoals op de afbeelding rechts is weergegeven. Scroll vervolgens helemaal naar bedenden totdat je de optie Ik wil mijn account verwijderen tegenkomt. Klik daarop.

Stap 3. Account verwijderen
Op de pagina waar je inmiddels terecht bent gekomen heb je de mogelijkheid om jouw account te verwijderen. Nadt je een reden hebt geselecteerd probeert Intstagram je nog van gedachte te laten veranderen door met oplossingen te komen.  Vul opnieuw je wachtwoord in en klik vervolgens om Mijn account permanent uitschakelen.

Instagram account verwijderen

Nadat je dat hebt gedaan zal je het volgende bericht krijgen “Your account has been removed. We’re sorry to see you go!” en is je account definitief verwijderd. Je zult merken dat je ook automatisch uitgelogd bent op je telefoon. De app op je telefoon zou je daarna eventueel nog kunnen verwijderen.

5 thoughts on “Instagram account verwijderen

 • 8 september 2014 at 20:27
  Permalink

  Iemand heft met mij naam en foto instagram accaunt gemaakt
  wat kan ik er aan doen .?
  Mvg

  Reply
  • 23 september 2014 at 20:36
   Permalink

   Ervan uitgaande dat u niet beschikt over de inloggegevens kunt u deze kwestie het beste aan Instagram voorleggen.

   Reply
 • 30 juni 2015 at 22:33
  Permalink

  Hou me te veel bezig met instagram

  Reply
 • 12 juli 2015 at 18:19
  Permalink

  ik probeer het account van mijn dochter op te heffen om de simpele reden dat haar account niet goed werkt omdat er telkens gevraagd wordt om haar tf nr in te vullen zodat men een verificatiecode kan sturen. Die code KOMT NOOIT en het ironische is dat je het account ook alleen maar kan opheffen door ja natuurlijk je mobiele nr te geven tbv een verificatiecode die NOOIT komt. Wat een frustratie

  Reply
 • 28 juli 2015 at 21:42
  Permalink

  Hallo,

  Bedankt voor deze uitleg, maar mijn account is NIET definitief verwijderd. Op dat schermpje staat idd ”jammer dat je weggaat” enzo maar ik kan me telkens weer inloggen… Weet u hoe dat komt? (ik wil mijn account echt verwijderen en niet uitschakelen!)

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>