Lexa account verwijderen

Lexa account verwijderenLexa.nl maakt verschil tussen je profiel opschorten en je account echt verwijderen. Als je je profiel opschort dat is het mogelijk deze later terug te krijgen en blijft deze dus bewaard in het systeem. Als je je account verwijdert dan zal deze definitief weg zijn. Mocht je voor deze laatste optie kiezen is het niet mogelijk je account terug te halen!

Stap 1. Inloggen
Ga naar Lexa.nl en log in met je gebruikelijke gegevens. Ben je je wachtwoord vergeten? Haal deze dan eerst terug met behulp van de wachtwoord vergeten optie.

Stap.2  Instellingen
Mijn instellingenGa rechtsboven via Mijn account naar Mijn¬†instellingen. Scroll helemaal naar beneden. Onderaan staat in kleine letters “Om jouw profiel op te schorten of te verwijderen, klik hier.
Klik hierop, je komt op een pagina terecht waarop je je profiel op kan schorten. Wil je je account echt verwijderen ga dan verder naar stap 3.

Stap 3. Account verwijderen
Scroll nogmaals helemaal naar beneden. Daar staat het volgende: Klik hier¬†om je profiel permanent te verwijderen van de website. Let op: verwijderde profielen kunnen niet worden hersteld.” Klik op de link. Je komt nu op een pagina waarin je nogmaals je e-mail adres en wachtwoord moet opgeven. Klik dan op Bewaren.

Je krijgt nu onderstaande melding waarin staat aangegeven welke gevolgen het heeft. Ze bieden nu opnieuw de optie je account opschorten aan. Kies nu weer voor Bewaren.

Lexa account definitief verwijderen

Klik in het scherm dat daarop volgt op ‘Profiel verwijderen‘! Als je dat hebt gedaan ben je klaar en wordt je terug naar de homepage van Lexa.nl verwijzen.

25 reacties op Lexa account verwijderen

 1. Frans zegt:

  Bij lexa zijn het grote oplichters het is wettelijk verplicht dat je net zo eenvoudig als inschrijven op kunt zeggen bij lexa gaat dat zekker niet !!!!!!!!!!!!!!
  ik schrijf nooit meer in op lexa

  ADVIES NIET BIJ LEXA INSCHRIJVEN JE KOMT ER ZO MAAR NIET VAN AF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Angela zegt:

  Ik trap er nooit meer in !! Waardeloos om het op te zeggen en heel veel kansloze mannen die ook op badoo en tinder zitten…voor mij nooit .eer betaalde sites !

 3. W van den Berg zegt:

  hoe kan ik opzeggen bij lexa mij na weet ik hoeveel verzoeken steeds niet gelukt

 4. angelique zegt:

  Weet niet waar je het vandaan hebt maar er staat niets
  onderaan staat helemaal niets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *