Lexa account verwijderen

Lexa account verwijderenLexa.nl maakt verschil tussen je profiel opschorten en je account echt verwijderen. Als je je profiel opschort dat is het mogelijk deze later terug te krijgen en blijft deze dus bewaard in het systeem. Als je je account verwijdert dan zal deze definitief weg zijn. Mocht je voor deze laatste optie kiezen is het niet mogelijk je account terug te halen!

Stap 1. Inloggen
Ga naar Lexa.nl en log in met je gebruikelijke gegevens. Ben je je wachtwoord vergeten? Haal deze dan eerst terug met behulp van de wachtwoord vergeten optie.

Stap.2  Instellingen
Mijn instellingenGa rechtsboven via Mijn account naar Mijn¬†instellingen. Scroll helemaal naar beneden. Onderaan staat in kleine letters “Om jouw profiel op te schorten of te verwijderen, klik hier.
Klik hierop, je komt op een pagina terecht waarop je je profiel op kan schorten. Wil je je account echt verwijderen ga dan verder naar stap 3.

Stap 3. Account verwijderen
Scroll nogmaals helemaal naar beneden. Daar staat het volgende: Klik hier¬†om je profiel permanent te verwijderen van de website. Let op: verwijderde profielen kunnen niet worden hersteld.” Klik op de link. Je komt nu op een pagina waarin je nogmaals je e-mail adres en wachtwoord moet opgeven. Klik dan op Bewaren.

Je krijgt nu onderstaande melding waarin staat aangegeven welke gevolgen het heeft. Ze bieden nu opnieuw de optie je account opschorten aan. Kies nu weer voor Bewaren.

Lexa account definitief verwijderen

Klik in het scherm dat daarop volgt op ‘Profiel verwijderen‘! Als je dat hebt gedaan ben je klaar en wordt je terug naar de homepage van Lexa.nl verwijzen.

16 reacties op Lexa account verwijderen

 1. karel zegt:

  Tja Alfredo….misschien niet zo een leuk profiel aangemaakt? Kijk ook eens naar jezelf voordat je een ander van iets beschuldigt….zo moeilijk voor de meeste mensen ;)

  Ik heb me vandaag uitgeschreven volgens bovenstaande stappen. Geen problemen ondervonden.

 2. fado zegt:

  Hallo Alfredo, als de dames niet terug reageren kan de Lexa daar niets aan doen. Waarschijnlijk dames die gratis lid zijn. Ook ..Heren.. laten niets van zich weten.
  Ook ik had problemen met opzeggen, kostte me 1 maand extra lidmaatschap, uiteindelijk via Help de boel kunnen opzeggen.

 3. sandra zegt:

  Beste lexa. ik wil niet meer menber op lexa woorden, ik heb mij accoutsvervijderen, dus ik wil niet op mij Hotmail geinteresseerd aan mij zien. grt. sandra.

 4. Maria Diederich zegt:

  Ik ben HELMAAL niet tevreden met Lexa.
  Eerst werd ik overdonderd met post. mer foto’s. en reacties van mannen die minstens 29 jaar jonger waren… en toe er eindelijk iemand reageerde die ik wel interresant vond, kon ik zijn berichten niet lezen..zonder nog eena extra. voor een vip account te betalen..
  ik wil hier zo snel mogelijk af (heb een contract van drie maanden..) hellup!””

 5. leo dirven zegt:

  heb mijn accaunt opgeschort maar worgt toch het lid maatschap afgeschreven. hoe kan dat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *