Lexa account verwijderen

Lexa account verwijderenLexa.nl maakt verschil tussen je profiel opschorten en je account echt verwijderen. Als je je profiel opschort dat is het mogelijk deze later terug te krijgen en blijft deze dus bewaard in het systeem. Als je je account verwijdert dan zal deze definitief weg zijn. Mocht je voor deze laatste optie kiezen is het niet mogelijk je account terug te halen!

Stap 1. Inloggen
Ga naar Lexa.nl en log in met je gebruikelijke gegevens. Ben je je wachtwoord vergeten? Haal deze dan eerst terug met behulp van de wachtwoord vergeten optie.

Stap.2  Instellingen
Mijn instellingenGa rechtsboven via Mijn account naar Mijn¬†instellingen. Scroll helemaal naar beneden. Onderaan staat in kleine letters “Om jouw profiel op te schorten of te verwijderen, klik hier.
Klik hierop, je komt op een pagina terecht waarop je je profiel op kan schorten. Wil je je account echt verwijderen ga dan verder naar stap 3.

Stap 3. Account verwijderen
Scroll nogmaals helemaal naar beneden. Daar staat het volgende: Klik hier¬†om je profiel permanent te verwijderen van de website. Let op: verwijderde profielen kunnen niet worden hersteld.” Klik op de link. Je komt nu op een pagina waarin je nogmaals je e-mail adres en wachtwoord moet opgeven. Klik dan op Bewaren.

Je krijgt nu onderstaande melding waarin staat aangegeven welke gevolgen het heeft. Ze bieden nu opnieuw de optie je account opschorten aan. Kies nu weer voor Bewaren.

Lexa account definitief verwijderen

Klik in het scherm dat daarop volgt op ‘Profiel verwijderen‘! Als je dat hebt gedaan ben je klaar en wordt je terug naar de homepage van Lexa.nl verwijzen.

21 reacties op Lexa account verwijderen

 1. p zegt:

  Wat een waardeloze site dat lexa je kunt niet reageren onoverzichtelijk traag en uitschrijven is niet te doen met je mobiel.

 2. Hans zegt:

  Ben ik met je eens, bovendien hebben ze allerlei “dirty”tricks om te zorgen dat je lid blijft. Ik had mijn lidmaatschap opgezegd, er verscheen direct een knop naast met het weer lid worden, per ongeluk druk ik daarop, waarna ik mijn lidmaatschap weer activeerde , daarna weer opgezegd. Om zogenaamd technische redenen is het niet mogelijk het lidmaatschap binnen 48 uur weer op te zeggen.
  Hoezo? je kan het wel per direct weer aanvragen na opzeggen. Dus onzin.

 3. rose zegt:

  Mee eens met Hans en P.

  Automatische betalingen gaat dus wel!
  Maar reageren niet,nergens op.

  Kan niet reageren op mijn profiel,nee zegt Lexa eerst lid worden,maar dat ben ik!!!
  Halen elke maand geld van mijn rekening!!!!

  Nou hoop dat ik er op deze manier vanaf kan. Echt schandalig.

  Het -verkeer-gaat ook allemaal automatisch dus.

 4. Noor zegt:

  Ik heb net een forse klacht ingediend. Ondanks opschorting en automatische verlenging uitzetten schrijven ze toch gewoon geld af. Hardnekkige types. Daarna gaat het er resoluut van af.

 5. E. Prisse zegt:

  Ik slaag er niet in mijn account te verwijderen, en ook niet om mijn profiel te verwijderen, ondanks de goede uitleg op deze site. Want de site van Lexa doet het gewoon niet en stuurt je steeds in een kringetje rond. Echt schandalig en schofterig van Lexa.
  Ik las dat “Noor” een forse klacht heeft ingediend. Hoe doe je dat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *